LĂ„ng ledigt! 🙌

Gick av nattpasset i fredags morse. Efter jag sovit nĂ„gra timmar stack jag o hĂ€mtade barnen för ett uppskattat badhus besök. Jag o barnen Ă„kte vattenrutchbana sĂ„ jag storknade, vi va mycket i varma rehabpoolen ocksĂ„. Vi va bra slut nĂ€r vi klev ut genom badhusets portar.  

 

NĂ€r vi kom hem vĂ€ntade sushi middag. 🎉🍣🍚🍜

  

KvĂ€llen avslutades med soffhĂ€ng o film. PĂ„ lördagen kĂ€nde sig Sebadtian förkyld sĂ„ det blev ingen tennis, vi va mest inne o myste i soffan o kollade film. Skönt med slappar dagar ibland. Söndagen va vi laddade igen!! Jag o Norah skjutsade Sebastian till ett kalas o sedan handlade lite vi lite grejer o efter det tog jag en jogging tur o Norah cycklade  o efter det mötte Jimmy upp oss för att skjutsa Norah pĂ„ gympa o jag hĂ€mtade Sebadtian o sedan hem o börja m middagen. Som tur Ă€r har jag ledigt i tvĂ„ dagar till o det va bra det för Sebadtian hostade som bara den pĂ„ mĂ„ndags morgonen sĂ„ jag i barnen blir hemma i dagarna tvĂ„. Skönt att slippa vabba o förlora pengar. Det blir vĂ€l inga lugna dagar som jag hade önskat men men. 

Planering o styra upp de projekt vi har och sĂ„dant som vi mĂ„ste fĂ„ ett avslut pĂ„ blir det som vi kommer lĂ€gga energin pĂ„ i sommar och höst.NĂ„gon slags koja/lekstuga Ă€r ett mĂ„ste dĂ„ det Ă€r Norahs högsta önskan just nu, hon har velat ha det sedan förra vĂ„ren.SĂ„ nĂ„got enkelt, snabbt och billigt vore ju toppen. Kanske nĂ„got liknande som denna hoppas vi kunna knĂ„pa ihop. 

I mitten av Maj ska Sebbe ha killkalas, 11st vill han bjuda. Lite mĂ„nga!😁  Norah vill bjuda 3, lite mer lagom, men hennes kalas blir nog inte fören i augusti kanske. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s