Friluftsdag 

Idag va det skoljoggen (friluftsdag) på barnens skola. som tur va så kunde jag byta min lediga dag från torsdag till onsdag för att kunna vara med😊👍 Det bjöds på strålande sol! De större barnen femor och sexor kunde springa till vårt mål o det va det många som gjorde.  

   
Vi startade med uppvärmning med en peppad Friskis tjej. 

   
   
   
   
Vi fick en härlig tur på Roslagsleden avslutade med lunch för att sedan återvända till skolan. Jag och barnen åkte sedan till röda korset och lämnade kläder och fikade,hittade  lite som vi köpte också.  

 
 Har fått en rekommendation på ett eventuellt jobb som  Cafeföreståndare, lite otippat! Det är en person som eventuellt ska ta över ett cafe och hon vill endast ha hand om det administrativa och frågade sin vän ( min kollega fd chef på jobbet) om hon kände någon som skulle kunna passa att ta hand om o driva ett cafe och hon sa jag!?😱😳😁 Jag har lovat att tänka på saken och det kan jag lova att jag gör!! Jag vet inte så mycket om caféet förutom att det ligger mitt i Stockholm. Så klart behöver jag ju träffa denna person för se om vi klickar och få svar på alla mina frågor. Att rekomenderas på detta sätt av den här personen tar jag verkligen som en stor komplimang.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s