Helg! 

I fredags blev det hämtmat! När jag kom hem så bakade Norah och Jimmy pepparkakor 😊. 

  
Norah ville absolut sova i kojan som hennes kusin byggde förra helgen. Så Norah och Sebbe sov så sött där.

   
   
På lördagen va Sebbe överbjuden till en kompis för lek. Jag och Norah tig det långt hemma. 

Jag har länge velat ha en fotovägg på tvättstugeväggen men det har vart klurigt hur den skulle se ut och hur man skulle fästa alla kort på väggen utan att de helst går sönder och att man ska kunna fylla på och kanske tom kunna byta ut! Tror jag funderade i 6 månader innan jag kom på en lösning och det blev så bra! 

  
  
  
Magnetfärg! Hittade små söta magneter som fungerar perfekt. Jimmy gillade inte att måla med denna färg så han va ganska sur, men det gick över! 

På söndagen hade barnen en varsin kompis här. De åt lunch, fikade och lekte inne och ute. Efter som barnen går i ”samma” klass delad 0/1 så känner Norah alla 1-or och Sebbe alla 0-or. Alla fyra barnen lekte med varandra och de hade jätte roligt! Jimmy passade på att gå upp i skogen för att ta hand om lite nedfallna träd. Jag städade ute o satte upp den sista ute belysningen. På kvällen planerades det inför Jul och inhandling av de sista klapparna.

På nyår har vi bokat en hotellnatt i Uppsala. Jag kände att det vore skönt att slippa massa fixande med mat o disk. Att bara  få vara för ett dygn känns lyxigt. Vi hittade en lagom aktivitet för nyårsdagen också.😊 Jag ska jobba dag på nyår men ansökt om ledigt o hoppas det går igenom. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s