Hamn kalaset! 🎉


I lördags åkte vi in till stan för att gå på hamn kalaset. För engångs skull tog vi taxi in 😊Norah va så modig, hon vågade lämna fram de tre teckningarna hon målat till Dolly Style och sedan fick hon givetvis en autograf! 

Sedan lyxade vi till det lite mer och åt Japanskt! 🎎🎌🏮

Sedan mötte vi upp Magda som va singel hemma denna helg! På kvällningen åkte Jimmy och barnen hem och jag och Magda stannade kvar och gjorde stan! 

Vi kollade på Petter som uppträdde och han va verkligen jätte bra live!


Söndagen så kom brorsan hit och sov över. Idag måndag åkte han och tog med sig Norah som han släppte av hos syrran! Så jag vet någon som va lycklig! 💕
Jag och Sebbe hämtade upp hans kompis som skulle få sin födelsedags present idag (åka vattenrutchbana hur mycket han ville!) Vi fick en solig men något kall dag.

Jag har tyvärr inga bilder på bygget! Snickarn är här sin sista vecka, han kommer och hjälper oss att öppna upp ett dörrhål när vi kommer hem från semestern och sedan får vi klara oss själva! Nästa år hjälper han oss med den sista delen av altanen och då blir den hela 40kvm enligt snickarn! 😊 Tunnan får ta plats när vi kommit hem och ev spikat upp panel. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s